Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Σχόλια Τύπου

Μιά Μπάρσα γεννιέται στη Κρήτη!
Εμείς από την πλευρά μας, ευχόμαστε στον νέο ... blaugrana σύλλογο κάθε επιτυχία στο δύσκολο και δημιουργικό του έργο, αν και λόγω ονόματος η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη!
πηγή: www.barcelonismo.gr, 17/11/2011

MΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΛΙ-ΤΕ: Αποκτούν τη δική τους «Μπάρτσα» Λιγόρτυνος - Τεφέλι.
Τη δική τους...Μπαρτσελόνα θα έχουν από την Κυριακή η Λιγόρτυνος και το Τεφέλι καθώς την Κυριακή στις 11 π.μ. στο Τεφέλι θα πραγματοποιηθεί η ιδρυτική συνέλευση της «Μπαρτσελόνα Λιγόρτυνος – Τεφελίου». Όπως είχε γράψει η «Π», άνθρωποι τους ποδοσφαίρου της περιοχής ήρθαν σε επικοινωνία με στελέχη της Μπαρτσελόνα και συμφώνησαν να ...ενταχθούν υπό τη σκέπη και τις αρχές του μεγάλου Καταλωνικού συλλόγου.
πηγή: εφημερίδα Πατρίς, 18/11/2011

Το είδαμε κι αυτό! Οι ιδέες της Μπαρτσελόνα ενέπνευσαν κατοίκους των χωριών Τεφέλι και Λιγόρτυνος του νομού Ηρακλείου οι οποίοι ετοιμάζονται να δώσουν το όνομά της στην τοπική ομάδα.
πηγή: www.cretalive.gr, 17/11/2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Η Μπαρτσελόνα στη ...Λιγόρτυνο και στο Τεφέλι!
Μια τεράστια προσπάθεια έχει φτάσει στο τέλος της, με το αποτέλεσμα να είναι θετικό: Η Μπαρτσελόνα ανοίγει Ακαδημία στη Λιγόρτυνο και στο Τεφέλι σε συνεργασία με φορείς της περιοχής! Λέτε να δούμε και το Μέσι κάποια στιγμή στην περιοχή;
πηγή: www.creteplus.gr, 17/11/2011

Ιδρύεται Μπαρτσελόνα....Τεφελίου-Λιγορτύνου!
Ακούγεται σαν ψέμα όμως η συγκεκριμένη είδηση είναι πέρα για πέρα αληθινή και αποτελεί σίγουρα μια ιδιαίτερα τιμητική εξέλιξη για την Κρήτη και για την περιοχή της Λιγορτύνου. Η Μπαρτσελόνα ανοίγει Ακαδημία στη Λιγόρτυνο σε συνεργασία με φορείς της περιοχής ψάχνοντας τους νέους Μέσι σε μια μικρή περιοχή του Ηρακλείου.
πηγή: irakliotikosteki.blogspot.com, 17/11/2011

Υπό την εποπτεία των Καταλανών.
Οραμα στην τοπική κοινωνία.
To είπαν και το έκαναν! Θα φέρουν τους Μπλαουγκράνα στην Κρήτη!
Μετά τα δίκτυα των σχολών ποδοσφαίρου, που έχουν οργανωθεί στην Ελλάδα και λειτουργούν υπό την εποπτεία μεγάλων συλλόγων όπως της Αρσεναλ, του Αγιαξ, της Γιουβέντους, ήρθε και η σειρά της Μπαρτσελόνα να δώσει τα χρήματά της σε μια ακαδημία της Κρήτης.
Η μεγάλη προσπάθεια, καθώς και το μεγάλο όνειρο ανθρώπων του ποδοσφαίρου στη Λιγόρτυνο Ηρακλείου μοιάζει να παίρνει σάρκα και οστά. Ο λόγος για τη δημιουργία ακαδημίας ποδοσφαίρου υπό την εποπτεία της Μπαρτσελόνα!
πηγή: www.akadimies.gr, 18/11/2011

Μια Μπαρτσελόνα...στη Μεσαρά
Μπαρτσελόνα της Μεσαράς ή «Μπάρτσα Τεφελίου –Λιγορτύνου» θα ονομάζεται η νέα ομάδα που εκκολάπτεται αυτή την εποχή στην περιοχή της Ανατολικής Μεσαράς. Όπως είναι γνωστό εδώ και μερικά χρόνια η παραπάνω περιοχή αν και δεν στερείται υποδομών και παραγόντων μετά την απόσυρση της ΑΕΔΑ από τα τοπικά πρωταθλήματα έχει μείνει «ορφανή» από ομάδες. Ωστόσο η γνωριμία κάποιων παραγόντων από την περιοχή με ανθρώπους της μεγάλης Μπαρτσελόνας βοήθησε ώστε να αρχίσουν συζητήσεις για την δημιουργία μιας ομάδας που θα έχει ως πρώτο συστατικό στο όνομα της την λέξη Μπάρτσα και θα συμμετάσχει για πρώτη φορά από του χρόνου στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣΗ. Για το σκοπό αυτό μάλιστα, οι πρωτεργάτες της κίνησης έχουν προγραμματίσει την Κυριακή 20 Νοεμβρίου σε κατάλληλο χώρο στο Τεφέλι συνάντηση όπου θα παραβρεθούν και εκπρόσωποι από την Μπαρτσελόνα για να συζητήσουν τους όρους και τις προϋποθέσεις δημιουργίας αυτής της ομάδας που όπως είπαμε θα φέρει το μεγάλο αυτό και ιστορικό όνομα της ομάδας πρότυπο, με θαυμαστές όχι μόνο στην Ισπανία αλλά στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο. Ας ελπίσουμε ότι η ομάδα που θα δημιουργηθεί δεν θα φέρει μόνο το μεγάλο όνομα αλλά τους φιλάθλους και τη νεολαία της περιοχής και πάλι στα γήπεδα που δόξα τω θεώ έχει αρκετά και καλά… Τέλος να σημειώσουμε ότι υπό τη σκέπη της ομάδας που θα δημιουργηθεί θα λειτουργήσει και ποδοσφαιρική ακαδημία όπου θα διδάσκονται τα μυστικά της μπάλας στους επίδοξους μπαλαδόρους της περιοχής.
πηγή: www.notosportnews.gr, 17/11/2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: