Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2011

Ιδρυτική συνέλευση «Μπαρτσελόνας Λιγορτύνου - Τεφελίου» Κυριακή 20 Νοέμβρη 11 π.μ. στο Τεφέλι, Ηρακλείου Κρήτης.

Μια ομάδα ανθρώπων από την περιοχή Μ.Μανταδάκης, Γ.Νηστικάκης, Ε.Ευθυμιάδης, Μ. και Π. Χατζηκωνσταντίνου, Γ.Σεραφειμίδης, Γ.Ψαρρός, Α.Αγγουριδάκης, Γ.Δελιμιντήρης κ.ά., με συμπαραστάτη τον εκπολιτιστικό Σύλλογο Τεφελίου «εν μέσω κρίσης» και την ώρα που η ελληνική κυβέρνηση, το Δ.Ν.Τ., τα Μ.Μ.Ε. κ.τ.λ. καθηλώνουν τους Έλληνες μπροστά σε μία τηλεόραση, αφαιρώντας τους κάθε δημιουργική σκέψη και ενέργεια «υπό την απειλή της πτώχευσης της χώρας» κ.τ.λ., κινητοποιούνται για να δώσουνΕΛΠΙΔΑ για ζωή στην τοπική κοινωνία. Τα αποτελέσματα είναι ήδη ορατά. Τα παιδιά και οι νέοι της περιοχής, περιμένουν με αγωνία….πότε θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις της ομάδας;…πότε θα αρχίσει η Ακαδημία παίδων; κ.τ.λ..
Το προσωρινό Δ.Σ., αφού επικοινώνησε με ποδοσφαιρικούς παράγοντες και φορείς της περιοχής, με το Δ.Σ. της FCBarcelona, με τον κύριο Ν. Μάλλιαρη, με την Penya Barcelonista d'Atenes (Αθηνών), οριστικοποίησε το όνομα και τις βασικές αρχές του νέου αθλητικού σωματείου, οι οποίες ταυτίζονται με τη φιλοσοφία που διέπει τη FCBarcelona με τις περίφημες ακαδημίες της και του Α.Ο. «Αστέρας 2004» Καισαριανής.
Όλα αυτά θα νααπτυχθούν λεπτομερώς στη συνάντηση της 20ης Νοέμβρη στο Τεφέλι, από τον κύριο Ν. Μάλλιαρη (παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, ιδρυτής του Α.Ο. «Αστέρας 2004» Καισαριανής, πρώην γ.γ. του Π.Σ.Α.Π. και μέλος της FCBarcelona).

Δεν υπάρχουν σχόλια: