Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Σχόλια Τύπου

Μπαρτσελόνα... made in Creta
Η Μπαρτσελόνα έρχεται στην Ελλάδα για να παίξει στην Γ' τοπική κατηγορία Ηρακλείου, αλλά με μία διαφορά: δεν θα έχει στη σύνθεσή της τον Μέσι, τον Τσάβι και τον Ινιέστα αλλά ποδοσφαιριστές από δύο χωριά στα νότια του νομού Ηρακλείου, τα οποία αποφάσισαν να προχωρήσουν σε συνένωση ιδρύοντας μια νέα ποδοσφαιρική ομάδα που θα έχει το όνομα Μπαρτσελόνα.
Μια Μπαρτσελόνα με τη...βούλα, καθώς θα έχει την έγκριση από τη διοίκηση των «μπλαουγκάνα» για να χρησιμοποιήσει το σήμα της ομάδας, το όνομα αλλά και τον ίδιο τρόπο λειτουργίας της. Η πρωτοποριακή ιδέα γεννήθηκε με έναν και αποκλειστικό στόχο: να δοθεί πνοή στην αθλητική και πολιτισμική ζωή στα χωριά Τεφέλι και Λιγόρτυνο του νομού Ηρακλείου και μαζί να συμπαρασύρουν τις γύρω περιοχές. Χρειαζόταν ωστόσο το πράσινο φως από τη φημισμένη ομάδα της Καταλωνίας.
πηγή: www.espressonews.gr, 11/12/2011

Αξιέπαινη η πρωτοβουλία των ανθρώπων από το Τεφέλι και τη Λιγόρτυνο για να ιδρύσουν μια νέα ομάδα που θα «αγκαλιάσει» τη νεολαία της περιοχής, παίρνοντας μάλιστα και την άδεια της Μπαρτσελόνα για να φέρουν το όνομα της. Η περιοχή ήταν σε αθλητική αδράνεια και είχε ανάγκη από τη σύσταση ενός φορέα που θα αποτελούσε αποκούμπι για τις νεαρές ηλικίες, όπως αναμένεται να γίνει από την ερχόμενη χρονιά.
πηγή: εφημερίδα Πατρίς, 23/11/2011

Mία Μπαρτσελόνα στην Κρήτη.
Μία ξεχωριστή κίνηση, που δίνει κίνητρα και υγιή τρόπο διαφυγής στα παιδιά της ευρύτερης περιοχής Μονοφατσίου Κρήτης, δημιούργησε την ομάδα «Μπαρτσελόνα Λιγορτύνου - Τεφελίου». Οι άνθρωποι του σωματείου ήλθαν σε επαφή με την Μπαρτσελόνα και πήραν την έγκριση για να χρησιμοποιήσουν την επωνυμία, έχοντας στόχο να προσελκύσουν περισσότερα παιδιά. Ομως δεν θα μείνουν μόνο στο όνομα, καθώς επιδίωξή τους είναι να λειτουργούν στα ακριβή πρότυπα του μεγάλου καταλανικού σωματείου δίνοντας βαρύτητα στις σχολές και τη σωστή νοοτροπία που μπορεί να διαμορφώσει ο αθλητισμός.

Μια γωνιά της Κρήτης στα χνάρια της «Μπάρτσα» Μια γωνιά της Κρήτης στα χνάρια της «Μπάρτσα».
Μια πρωτοποριακή ιδέα που αναμένεται να αγκαλιάσει την ευρύτερη περιοχή Μονοφατσίου.

Μπάρτσα…Lite στην Κρήτη
πηγή: εφημερίδα ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ, 17/11/2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: